logo
Prima Pagina > Stiri > Leonard Miron isi invita musafirii la o calatorie in jurul lumii

Leonard Miron isi invita musafirii la o calatorie in jurul lumii - Duminica, 04 Decembrie 2011
Leonard Miron isi invita musafirii la o calatorie in jurul lumii
Publicitate

Caviar si sampanie, Chorizo con cidra, Patatas Bravas, Gambas al Ajillo, Pastel de Choclo, Eton Mess, fantana de ciocolata si tequilla… Leonard Miron nu a pregatit doar o cina, ci un intreg concept. Pentru ca este insotitor de bord, Leonard si-a intitulat cina ”Come fly with me”, prezentandu-le invitatilor destinatiile sale preferate, prin intermediul meniului. Calatoria a inceput in Franta, cu sampanie si caviar, urmand Spania, cu Chorizo con Cidra, adica salam tinut in bere, Patatas Bravas (cartofi cu sos de maioneza si ketchup) si Gambas al Ajillo (creveti in unt).

Urmatoarea destinatie o reprezinta Chile, tara din care provine felul de baza al serii, Pastel de Choclo - un preparat condimentat pe baza de carne de pui, carne de vita tocata, ardei gras si pasta de porumb. Oaspetii au ajuns si in U.K prin intermediul desertului: Eton Mess (frisca si bezea, in sirop de capsune). Destinatia finala a fost Mexicul, prin tequilla, desigur, dar si o fantana de ciocolata.

Cine este “Gazda Perfecta” a saptamanii, vedeti pe 4 decembrie, la ora 19.30, la Prima TV!

Comentarii
Nume:


Email:


Comentariu*:




* - campuri obligatorii
Piure de cartofi dulci cu raţă confiată Piure de cartofi dulci cu raţă confiată
Orasnice - biscuiţi de casă Orasnice - biscuiţi de casă
Fiesta Gustului: Royal Mix cu omletă de creveţi Fiesta Gustului: Royal Mix cu omletă de creveţi
Ştefan Stan găteşte, invitaţii comentează, azi la Cireaşa de pe Tort Ştefan Stan găteşte, invitaţii comentează, azi la Cireaşa de pe Tort
Tili Niculae a gătit ca o doamnă, la Cireaşa de pe Tort Tili Niculae a gătit ca o doamnă, la Cireaşa de pe Tort
Tili Niculae deapănă amintiri din bucătărie, de la 19:30, la Cireaşa de pe Tort Tili Niculae deapănă amintiri din bucătărie, de la 19:30, la Cireaşa de pe Tort
Nu sunt informatii disponibile despre editia urmatoare.

Contact FAQ