logo
Prima Pagina > Stiri

Iulia Albu a pregatit un preparat cel putin neasteptat Duminica, 19 Octombrie 2014
Surprinzător, la emisiunea Cireaşa de pe Tort, Iulia a pregătit pentru invitaţii ei un preparat cel puţin neaşteptat: borş de găină.

Giani Kirita pregateste un meniu ardelenesc Sambata, 18 Octombrie 2014
Cei patru invitati s-au simţit foarte bine împreună, deşi Pacha Man a mărturisit că ţine cu Steaua, echipa rivală a lui Giani Kiriţă.

Cream găteşte vineri seară, la Cireaşa de pe tort! Vineri, 17 Octombrie 2014
În prima săptămână de la Cireaşa de pe Tort invitaţii nu au gătit în funcţie de inspiraţia de moment, fiind obligaţi să respecte tema săptămânii - „ca la mama acasă”.

Iulia Albu, Claudia Cream, Pacha Man şi Giani Kiriţă la Cireaşa de pe Tort Joi, 16 Octombrie 2014
În prima săptămână de la Cireaşa de pe Tort, vor intra în competiţie pentru titlul de cea mai bună gazdă, Pacha Man, Claudia Cream, Giani Kiriţă şi Iulia Albu.

Tonciu, dedicatie pe manele in piata: Miercuri, 15 Octombrie 2014
Cove şi Andreea au mers la cumpărături, unde Cove a devenit Cupidon şi s-a hotărat să îi găseasca iubit Andreei Tonciu, unde in altă parte decât la piată, căci acolo se adună multă lume.

În ediţia specială din această seară, Tonciu face un anunţ bombă: „Mă mărit!” Miercuri, 15 Octombrie 2014
După o relaţie tumultoasă, cu despărţiri şi împăcări, cu lacrimi şi suspine, cu cereri în căsătorie şi vacanţe exotice, Andreea Tonciu şi fotbalistul Nicolae Mitea şi-au spus adio.

Azi, la 19:30, Horia Vîrlan dă startul noului sezon Cireaşa de pe tort! Miercuri, 15 Octombrie 2014
Revenit la cârma emisiunii care l-a consacrat, Horia Vîrlan e nerăbdător să dea startul azi, la 19:30, sezonului cu nr. 13 din Cireaşa de pe tort: ”Voi avea multe de spus, căci sunt cu guşa plină.”

Acasă la Horia Vîrlan, într-o ediţie specială Cireşa de pe Tort! Miercuri, ora 19:30! Marti, 14 Octombrie 2014
Miercuri, 15 octombrie, de la 19.30, vă invităm să urmăriţi o ediţie specială a emisiunii Cireaşa de pe Tort, pentru a marca debutul noului sezon şi revenirea maestrului bucătar, Horia Vîrlan.


Contact FAQ