logo
Prima Pagina > Stiri

Costin Mărculescu încheie sezonul cu o mare petrecere Vineri, 13 Iunie 2014
În ultima zi a acestui sezon, cântăreţii invitaţi asigură o atmosferă de petrecere. La felul principal, se servesc ardei umpluţi cu legume şi ciuperci la cuptor, dar şi un mix grill pentru băieţi, iar la desert, salată de fructe.

Florentina Opriş găteşte sănătos şi gustos Joi, 12 Iunie 2014
"Sunt destul de expeditivă în bucătărie. Ştiu să gătesc aproape orice, dar gastronomia nu este punctul meu forte. Mâncărurile tradiţionale le gătesc foarte rar", povesteşte Florentina.

Roxana Nemeş pregăteşte o cină senzatională Miercuri, 11 Iunie 2014
Ca aperitiv, Roxana a servit o "salată curcubeu", cu cartofi, morcovi, ou şi maioneză bio de la Chişinău, frigărui din mozarella şi rosii cherry, pepene galben cu prosciutto, şi bruschete cu icre roşii şi negre.

Sonia Trifan găteşte “personalizat” Marti, 10 Iunie 2014
Doamnelor, la felul principal le-a pregătit un mix de legume la grătar, cartofi noi la cuptor cu rozmarin şi ciuperci la grătar, iar domnilor, două feluri de friptură, de vită şi porc.

Florin Maxineanu alege un meniu internaţional Luni, 09 Iunie 2014
Meniul pregătit de Florin este compus dintr-un aperitiv specific turcesc, karniyarik (vinete umplute), involtini quatro formaggi la felul principal şi îngheţată.

Ornela Pasăre alege un meniu “italiano-românesc” Vineri, 06 Iunie 2014
Ca aperitiv, Ornela a pregătit bruschete şi antipasti- brânză burrata. Au urmat saramura de peşte şi doi pui pe sticlă la cuptor, cina încheindu-se cu un senzaţional tiramisu.

Nicu Datcu găteşte pe bază de peşte Joi, 05 Iunie 2014
Bruschetele cu somon afumat şi icre au fost urmate de un file de somon la cuptor cu cartofi natur, iar la desert, gazda a ales un preparat simplu, dar de efect: prăjitura cu suc.

Emilia Dorobanţu găteşte olteneşte Miercuri, 04 Iunie 2014
Cina a început cu o delicioasă ciorbă de praz, servită musafirilor pe post de aperitiv. Tochitura dacică cu mămăliguţă şi ou ochi deasupra i-a impresionat pe invitaţi,


Contact FAQ