logo
Prima Pagina > Stiri

Nicoleta Luciu dansează din buric la Cireaşa de pe Tort Vineri, 31 Octombrie 2014
Nicoleta Luciu este ispititoare în bucătărie, vineri, 31 octombrie, de la 19.30, la Cireaşa de pe Tort. Vedeta a trebuit să respecte tema săptămânii şi să gătească din „bucătăria altor popoare”, iar Nicoleta a ales un meniu libanez.

Xonia găteşte „mâncare chinezoaică”, la Cireaşa de pe Tort Joi, 30 Octombrie 2014
Xonia lansează o nouă săptămână la Cireaşa de pe Tort, de bucatele preparate de ea urmând să se bucure joi, 30 octombrie, Nicoleta Luciu, Liviu Vârciu şi Gabriel Coveşeanu (Cove).

Andreea, Şerban Copoţ, Ştefan Stan şi Tili Niculae: weekend cu scântei, la Cireaşa de pe Tort Marti, 28 Octombrie 2014
Weekend-ul acesta a ieşit cu scântei la Cireaşa de pe Tort. Andreea Tonciu nu a înţeles glumele lui Tili Niculae, Ştefan Stan a provocat-o pe Tonciu, iar Şerban Copoţ a renunţat la rolul de mediator şi şi-a ieşit din fire.

Azi, de la 19:30, se alege gazda săptămâniila Cireașa de pe tort! Duminica, 26 Octombrie 2014
Duminică, 26 octombrie, Şerban Copoţ va găti alături de prietenul lui, Laurenţiu Penca, zis şi Vierme. Şerban a găsit în cutia primită de la Horia Vîrlan unt, carne de prepeliţă şi ouă.

Ştefan Stan găteşte, invitaţii comentează, azi la Cireaşa de pe Tort Vineri, 24 Octombrie 2014
O seară plină de peripeţii vă aşteaptă vineri, 24 octombrie, la Cireaşa de pe Tort. Ştefan Stan găteşte cu toate cele „cinci mâini stângi” ale lui, după cum spune chiar cântăreţul.

Tili Niculae a gătit ca o doamnă, la Cireaşa de pe Tort Vineri, 24 Octombrie 2014
Tili Niculae a deschis o nouă săptămână la Cireaşa de pe Tort şi, joi seară, a gătit ca o adevărată doamnă pentru invitaţii ei.

Tili Niculae deapănă amintiri din bucătărie, de la 19:30, la Cireaşa de pe Tort Joi, 23 Octombrie 2014
Actriţa Tili Niculae este gazda editiei de joi, 23 octombrie, la Cireaşa de pe Tort. Ea a primit de la maestrul Horia Vîrlan 3 ingrediente obligatorii, din care trebuie să pregătească preparate delicioase, respectiv ciuperci, pui şi făină.

Horia Vîrlan la Adevărul LIVE Miercuri, 22 Octombrie 2014
Invitat azi, 22 octombrie, la Adevărul LIVE, Horia Vîrlan a vorbit despre cât de tare i-a lipsit emisiunea...


Contact FAQ