logo
Prima Pagina > Stiri

Mamasita pregăteşte un meniu vegetarian Luni, 21 Aprilie 2014
Vegetariană convinsă de şapte ani, Mamasita a pregătit invitaţilor ei un meniu vegetarian. Surpriza serii este un recital unplugged al gazdei.

Criticul de la “Cireasa de pe tort”, Remus Nica: “Nu înţeleg oamenii care merg în cluburi de Paşte” Vineri, 18 Aprilie 2014
"Dacă mă întrebaţi pe mine, eu, moldovean fiind, aş spune că sarmalele n-ar trebui să lipsească de pe masa de Paşte. Şi pasca, bineînţeles!"

Dan Heciug serveşte cina în casa din copac Vineri, 18 Aprilie 2014
Dan a gătit la pădure, iar masa a fost servită într-o casă... în copac! Dan a pregătit jumări de pui cu mămăligă, ghiveci călugăresc şi pere în vin cu fructe.

Alexandra Ungureanu, gazdă la “Cireaşa de pe tort”: “Distracţia a fost la cote maxime” Joi, 17 Aprilie 2014
A fost o săptămână genială, în care am cunoscut nişte oameni extraordinari, distracţia a fost la cote maxime, m-am simţit ca într-o familie şi mi-ar plăcea tare mult să ne mai întâlnim în formula asta.

Alexandra Ungureanu pregăteşte un meniu bogat  Joi, 17 Aprilie 2014
La felul principal, Alexandra a servit curcan cu sos de rodii şi cous-cous cu legume şi salată rucola, iar la desert şi-a impresionat musafirii cu o tartă de mere şi îngheţată.

Remus Nica, faimos şi singur: “Nu am cu cine să împart bucătăria” Miercuri, 16 Aprilie 2014
Deşi gastronomia, sau L'Art de la Table - aşa cum a studiat-o în Franţa, este o artă care nu îi mai rezervă nicio surpriză, Remus mărturiseşte că îi place să fie răsfăţat cu preparate culinare.

Morris găteşte cu un bucătar italian Miercuri, 16 Aprilie 2014
Morris a pregătit creveţi, calamari, bruschete şi ton roşu; linguini în stil mediteranean şi o prăjitură proprie, “tofi” cu îngheţată şi caramel.

Roxana Ciuhulescu, o gazdă încântătoare Marti, 15 Aprilie 2014
După ce a făcut cumpărăturile la piaţă, Roxana a gătit ajutată de mama ei. La cină, un saxofonist întreţine atmosfera.


Contact FAQ