marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Emisiuni

Sâmbătă de la 20.30, Super Cireașa de pe tort revine sâmbătă la Prima Tv cu o nouă formulă!

14 martie 2017
Sâmbătă de la 20.30, Super Cireașa de pe tort revine sâmbătă la Prima Tv cu o nouă formulă!
Publicitate

Super Cireașa de pe tort revine din 18 martie cu câte o ediție pe săptămână unde patru vedete grupate în câte două echipe vor fi pe rând amfitrioni, respectiv musafiri la cină. Echipele care gătesc sunt urmărite pe tot parcursul zilei iar meniul va fi diferit de la o echipă la alta.

Maestrul Horia Vîrlan ne spune ce ne așteaptă în noul sezon: “Vor găti echipe, tot 4 participanți vor fi, doar că se vor cupla în funcție de diverse criterii. Câte doi gătesc, sunt în tandem și se mai încurcă unii pe alții, unii vor să fie lideri și preiau frâiele, alții vor sta deoparte. Vor exista și conflicte. Super Cireașa de pe tort este o emisiune spumoasă, o emisiune care mi-e dragă pentru că așa am debutat și fără să vreau, m-am atașat de ea. Sunt peste 1000 de episoade pe care le-am filmat și este normal ca ea să facă parte din mine. Este o emisiune veselă și cu personalități din lumea noastră artistică și nu numai”

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan și vor găti meniuri diferite care vor consta în aperitiv, fel principal și desert. Echipa care trebuie să gătească este filmată mai întâi la cumpărături apoi când gătește acasă la unul dintre membrii echipei, unde aceștia muncesc cot la cot și ocazional pot fi ajutați de soț sau soție, frate sau soră. Ulterior, musafirii sunt primiți cu cina și apoi spre final, gazdele oferă musafirilor câte o surpriză. După aceea, urmează punctarea: oaspeții dau gazdelor note de la 1 la 10. Toate momentele se desfășoară sub ochiul critic al maestrului Horia Vîrlan, care va comenta și va evalua prestația vedetelor.

 

De sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.30, maestrul Horia Vîrlan așteaptă să intre în casele românilor cu o nouă formulă a emisiunii Super Cireașa de pe tort, cu vedete de marcă, cu un show vesel care să destindă românii.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau