marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Divers

Din 12 martie, poftă nebună să aveți cu Chef Dezbrăcatu’ !

11 martie 2017
Din 12 martie, poftă nebună să aveți cu Chef Dezbrăcatu’ !
Publicitate

Din 12 martie, un nou sezon Chef Dezbrăcatu’ te așteaptă la PrimaTV. De la ora 15:30, în fiecare duminică, Codruț Kegheș - alias Dezbrăcatu’ - își va pune șorțul și boneta și va găti preparate simple și de efect pentru cunoscători sau mai puțin cunoscători în ale bucătăriei.  

Cât timp a fost în vacanță, Chef  Dezbrăcatu’ a căutat rețete, s-a gândit îndelung la ce să gătească și spune că are peste 1001 rețete pe care de abia așteaptă să le transmită mai departe. Astfel el va împărți din cunoștințele lui culinare fără a ascunde vreun truc în fața telespectatorilor.“Vă aștept duminică în fața televizoarelor cu preparate gustoase, bune și ieftine. Am ajuns la concluzia că românul nu are bani de mâncare scumpă așa că, am hotărât să fac rețete accesibile. Deci, duminică vă aștept pe Prima TV pentru că doar aici Chef Dezbrăcatu’ vă oferă cele mai bune idei de gătit în propria bucătărie.” spune Codruț Kegheș.

Din 12 martie, în fiecare duminică, de la ora 15.30, la Prima TV, Chef Dezbrăcatu’  este pregătit să vină cu rețete pe care telespectatorii le pot găti oricând. Poftă nebună să aveți!

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau