marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Divers

De duminică, la PrimaTV revine emisiunea Apel de urgență

11 martie 2017
De duminică, la  PrimaTV  revine emisiunea Apel de urgență
Publicitate

 

 

 

Realizată de Iulia Mărginean, Apel de urgență revine cu povești reale, cazuri medicale găsite de medicii de la SABIF, ponturi și informații importante pentru sănătatea ta și nu numai. Duminică de la ora 11.00 puteți urmări, printre alte povești reale, și cazul unei paciente care a refuzat să ia tratamentul prescris. A fugit de prima echipă medicală care a ajuns în ajutor, s-a baricadat în casă, atunci când a auzit că vine un al doilea echipaj, iar medicii și poliția au găsit-o căzută într-o vitrină.
            Iulia Mărginean spune: "Încercăm să explicăm de ce ambulanța ajunge, uneori, târziu. Sunt oameni care nu știu că unele blocuri reabilitate nu mai au numerele marcate pe ziduri iar unele apeluri telefonice sunt incomplete și echipajul ajunge să facă muncă de detectiv, doar ca să ajungă la pacient. Unii oameni nu realizează că toate aceste lucruri întârzie echipa medicală."

În prima ediție Apel de urgență, duminică, de la ora 11.00 la Prima TV, vorbim despre cum cazurile ușoare țin salvările mult timp, în loc ca acestea să ajungă la solicitările cazurilor grave.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau