logo
Prima Pagina > Retete > Horia Virlan recomanda: Pasca de Paste

Horia Virlan recomanda: Pasca de Paste
Publicitate

Pasca de Paste

 

Ingrediente:

 

Aluat:

  • 300 g de aluat de cozonac – fiecare il face cum stie ( greu de framantat )
  • 2 linguri de unt pentru uns


Umplutura:

  • 300 g branza de vaci
  • ½ pahar zahar (sau dupa gust)
  • O lingura de faina
  • Un praf de sare
  • O lingura mare cu stafide
  • 2 oua + unul pentru uns pasca
  • O lingura de unt
  • ½ pahar smantana dulce
  • Mirodenii: scortisoara, esenta de vanilie, esenta de rom, coaja de lamaie sau de portocala.

 

Mod de preparare:

 

Se amesteca toate ingredientele.
Se unge o tava potrivita, (de forma rotunda sau cu margini striate) cu unt si se intinde aluatul cat sa tapeteze tava. Aveti grija ca marginile sa dea pe afara, in asa fel incat sa poata acoperi umplutura ce o veti turna in tava. Dupa ce ati umplut tava si ati acoperit-o, formati cu resturile de aluat un snur impletit si asezati-l de jur-imprejurul pascai.
Coaceti in cuptorul preincalzit, la foc mediu, timp de 45 de minute.

Comentarii
Nume:


Email:


Comentariu*:




* - campuri obligatorii
Orasnice - biscuiţi de casă Orasnice - biscuiţi de casă
Fiesta Gustului: Royal Mix cu omletă de creveţi Fiesta Gustului: Royal Mix cu omletă de creveţi
Fiesta Gustului: Madras cu carne de porc şi amestec de legume 4 Seasons Mix Fiesta Gustului: Madras cu carne de porc şi amestec de legume 4 Seasons Mix
Mamasita pregăteşte un meniu vegetarian Mamasita pregăteşte un meniu vegetarian
Criticul de la “Cireasa de pe tort”, Remus Nica: “Nu înţeleg oamenii care merg în cluburi de Paşte” Criticul de la “Cireasa de pe tort”, Remus Nica: “Nu înţeleg oamenii care merg în cluburi de Paşte”
Dan Heciug serveşte cina în casa din copac Dan Heciug serveşte cina în casa din copac
Alexandra Ungureanu Alexandra Ungureanu
Morris Morris
Margherita Margherita

Contact FAQ