logo
Prima Pagina > Retete > Horia Virlan recomanda: Drob de miel

Horia Virlan recomanda: Drob de miel
Publicitate


Drob de miel

 

Ingrediente :

  • Un prapur de miel spalat si curatat
  • 1 kg de organe de miel
  • 1 ceapa uscata
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • O legatura mare de marar
  • O legatura mare de patrunjel
  • 3 oua
  • ½ pachet de unt
  • Sare si piper negru, macinat dupa gust


Mod de preparare:


Fierbeti maruntaiele in apa sarata timp de 30 minute, apoi scoateti-le si raciti-le putin.

Tocati maruntaiele si sotati-le impreuna cu ceapa uscata, cea verde si usturoiul verde. Dati totul prin masina de tocat cu gauri mari, apoi amestecati cu ouale, verdeata tocata si condimentele.

Umpleti prapurul cu acest amestec si formati o turta rotunda.

Ungeti o tava cu unt si asezati prapurul deasupra.

Ungeti-l cu ou batut si coaceti in cuptorul preincalzit, la foc mediu, timp de 40 minute.

Comentarii
Nume:


Email:


Comentariu*:




* - campuri obligatorii
Piure de cartofi dulci cu raţă confiată Piure de cartofi dulci cu raţă confiată
Orasnice - biscuiţi de casă Orasnice - biscuiţi de casă
Fiesta Gustului: Royal Mix cu omletă de creveţi Fiesta Gustului: Royal Mix cu omletă de creveţi
Ştefan Stan găteşte, invitaţii comentează, azi la Cireaşa de pe Tort Ştefan Stan găteşte, invitaţii comentează, azi la Cireaşa de pe Tort
Tili Niculae a gătit ca o doamnă, la Cireaşa de pe Tort Tili Niculae a gătit ca o doamnă, la Cireaşa de pe Tort
Tili Niculae deapănă amintiri din bucătărie, de la 19:30, la Cireaşa de pe Tort Tili Niculae deapănă amintiri din bucătărie, de la 19:30, la Cireaşa de pe Tort
Iulia Albu Iulia Albu
Nicu Datcu Nicu Datcu
Emilia Dorobanţu Emilia Dorobanţu

Contact FAQ