logo
Prima Pagina > Retete > Horia Virlan: Pulpa de miel la tava

Horia Virlan: Pulpa de miel la tava
Publicitate

Pulpa de miel la tava


Ingrediente:

 

  • O pulpa de miel dezosata, de circa 2 kg
  • 2 cepe medii
  • 2 morcovi medii
  • 4 catei de usturoi
  • ½ pahar de ulei
  • O lingura de cimbru uscat
  • 2 crengi de rozmarin, proaspat tocate
  • Un pahar de vin alb sec
  • Sare si piper negru macinat, dupa gust


Mod de preparare:


Stergeti carnea cu o carpa umeda. Taiati legumele in bucati mari si asezati-le grupat intr-o tava. Pisati usturoiul si amestacti-l cu rozmarinul tocat, cimbrul, sare si piper. Frecati carnea cu acest amestec, apoi cu ulei. Asezati carnea peste legume si coaceti in cuptorul preincalzit. Intai, timp de 15 minute la foc maxim, apoi stropiti cu vin si coaceti la foc mediu, timp de 1 h. Scoateti carnea din cuptor, lasati-o 10 minute sa se odihneasca, apoi feliati-o.

Comentarii
Nume:


Email:


Comentariu*:




* - campuri obligatorii
Piure de cartofi dulci cu raţă confiată Piure de cartofi dulci cu raţă confiată
Orasnice - biscuiţi de casă Orasnice - biscuiţi de casă
Fiesta Gustului: Royal Mix cu omletă de creveţi Fiesta Gustului: Royal Mix cu omletă de creveţi
Costin Mărculescu încheie sezonul cu o mare petrecere Costin Mărculescu încheie sezonul cu o mare petrecere
Florentina Opriş găteşte sănătos şi gustos Florentina Opriş găteşte sănătos şi gustos
Roxana Nemeş pregăteşte o cină senzatională Roxana Nemeş pregăteşte o cină senzatională
Nicu Datcu Nicu Datcu
Emilia Dorobanţu Emilia Dorobanţu
Valentin Sanfira Valentin Sanfira

Contact FAQ