marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

„Trăsniţii” lansează „sitcomvela” în România!

Ce noutăţi ne mai aduceţi în acest sezon?

Prima noutate este că am fugit din calea crizei în Spania. Dar nu din calea crizei financiare, că nici Spania nu se simte prea bine, ci din calea crizei de nervi a Babei Frosa când a descoperit că a fost părăsită de Mârlanu’ în pragul nunţii. A doua noutate, şi de fapt cea mai importantă, este că vom lansa un format complet nou pentru România: sitcomvela! Adică sitcom combinat cu telenovelă. Pentru mai multe informaţii, urmăriti-ne în noul sezon!

Cum e viaţa în Spania?  

Viaţa personajelor noastre în Spania nu o să difere cu mult de cea din România. Asta pentru că i-am cazat într-o provincie plină de români, Castellon. În plus, nu locuiesc oriunde, ci în vila fostului nostru international, Gică Craioveanu, pe care de altfel îl şi vedeţi în serial, jucându-şi propriul rol.

Vă mai întoarceţi în România?

Niciodată... să nu spui niciodată! Numai criza şi scenaristii ştiu asta!

Vorbiţi limba spaniolă?

Da! Dar nu neîntrebaţi! Şi nu e chiar spaniolă. E mai mult spangleză combinată cu romniolă! În orice caz, vă putem asigura că în telenovelă o să vorbim spaniola mult mai bine decât vorbesc o serie de politicieni de-ai noştri limba română.

Cum vă descurcati în telenovelă?

Greu. Trebuie să plângem, să ne pizmuim, să ne iubim fiecare cu fiecare şi invers, să descoperim că nevestele ne sunt surori, că odraslele ne sunt părinţi si multe altele. Dar dacă vreţi să vedeţi cum ne descurcăm, trebuie să urmăriţi Trăsnitii în Spania! Numai la Castellon TV! Pardon, la Prima TV!

Ce mesaj le transmiteti telespectatorilor?

Să continue să râdă. Ca dacă-i auzim, mai facem încă 1.000 de episoade!
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau