marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Stelistul Catalin Marin si dinamovistul Bogdan Dumitrescu sunt pregatiti pentru derbiul Steaua - Dinamo

Cătălin Marin alias Vandame și Bogdan Dumitrescu alias Chiorete din serialul Trăsniții, difuzat de PrimaTV de luni până miercuri la orele 22.30, sunt foarte buni prieteni până vine vorba de fotbal. Cătalin este înfocat suporter al Stelei, în timp ce Bogdan este fan Dinamo. Nu de puține ori între ei se nasc discuții interminabile după partidele dintre cele două formații de fotbal bucureștene.

Duelurile dintre Steaua și Dinamo se transformă în adevărate pariuri din care câștigă întreaga echipă Trăsnită pentru că nu de puține ori dacă unul pierde, câștigul se împarte cu toată lumea. Și pentru că urmează ultimul duel între Dinamo și Steaua din acest an competițional, semifinala Cupei României, cei doi au pus pariu pe o ladă de bere pe favorită: „Dacă unul dintre noi pierde asta e, oricum berea o bem împreună cu echipa” ne-a spus Cătălin alias Vandame.Până în acest moment nu au văzut vreun meci împreună pentru că preferă să discute fazele a doua zi când sunt mai calmi. „Se mai întâmplă să vedem meciurile dintre Dinamo și Steaua când suntem la filmări dar niciodată nu ne-am propus să vedem împreună meciurile ca să nu ne certăm. E mai bine să discutăm cât de cât calm, a doua zi” spune Bogdan alias Chiorete.

Pentru Bogdan Dumitrescu este foarte clar că Dinamo are prima șansă și din actuala echipă îi plac foarte mult mijlocașul Palic și fundașul Mevlja, în timp ce Cătălin Marin consideră că portarul Stelei, Niță este un atu al echipei roș albastre.

 


Astazi, la semifinala Cupei României dintre Steaua și Dinamo cei doi nu vor fi pe stadion pentru că sunt pe platourile de filmare de la serialul Trăsniții, ceea ce înseamnă că îl vor vedea împreună iar “meciul” dintre cei doi se anunță foarte interesant. 

*****

Cătălin Marin și Bogdan Dumitrescu joacă în sitcomurile Trăsniții și La TV

Trăsniții este cel mai longeviv sitcom din lume (ca nr de episoade) și în 2015 a intrat în Cartea Recordurilor – Guinness World Records

Trăsniții este difuzat din această primăvară într-un sezon nou, de luni până miercuri, de la ora 22.30 pe PrimaTV

La TV este un sitcom produs de echipa Trăsniților și este la al doilea sezon pe PrimaTV, în fiecare joi de la ora 22.30

Urmăriți-ne și pe trasnitii.primatv.ro, www.primatv.ro/seriale/la-tv

și pe facebook: facebook.com/Trasnitii

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau