marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Ioana Maria Moldovan şi-a întâlnit idolul copilăriei sale, celebra crainică Sanda Ţăranu

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea știrilor Focus de week-end de la ora 14.00, a avut parte de o întâlnire de poveste cu cea care i-a bucurat copilăria – Sanda Țăranu. Celebra crainică de pe vremea când exista doar un singur post de televiziune și cea care a dat viață cu vocea ei, documentarelor emisiunii Teleenciclopedia a aflat că Ioana Maria Moldovan și-a dorit, datorită ei, să ajungă să lucreze în televiziune.

"Eu am crescut admirând-o, în copilărie nu exista seară să n-o aștept să apară și s-o primesc cu drag în camera mea. Simplitatea, eleganța, frumusețea, dicția perfectă, privirea sinceră, m-au cucerit definitiv, eram pur și simplu fascinată de ea. Fără să știe, m-a ajutat să-mi doresc și mai mult să ajung în televiziune. Mi-am dorit tare mult s-o cunosc, s-o întâlnesc. Dupa mulți ani am sunat-o s-o invit la radio, la emisiunea mea și auzindu-i vocea neschimbată am rămas fără cuvinte, apoi a urmat o oră plină de povești frumoase." povestește Ioana

Ioana Maria Moldovan a primit și un autograf în care Sanda Țăranu i-a scris să n-o mai laude așa că, prezentatoarea Focus a ținut să-i mulțumească că i-a oferit șansa să o cunoască.

 

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau