marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Grig Chiroiu: „Toată lumea mă ştie de chitros”

Cum te simţi având în vedere faptul că faci parte din distribuţia celui mai longeviv serial de comedie?   
 
Mi se pare mie sau mă faceţi, printre rânduri, bătrân? Ei bine, aflaţi că mă simt tânăr! Dar nu şi neliniştit! Pentru că avem o producţie solidă şi un public fidel, căruia îi mulţumim. Numai datorită telespectatorilor am ajuns să fim producţia aceasta de care spuneţi voi! Eu evit să pronunţ termenul, ca să nu pară că ne laudăm.  
    
Din 10 septembrie veţi putea fi urmăriţi în telenovela “Amor del Sangria”. De unde a venit ideea de telenovelă?

De la cei care se ocupă cu ideile! Nu vă zic care sunt, ca să nu ni-i fure concurenţa! Una peste alta, trebuia să vină şi acest moment. Viaţa în România este o mare telenovelă, aşa că am zis să fim ancoraţi în realitate. Stiţi vorba, ,,realitatea bate filmul".

În orice telenovelelă avem bărbaţi fatali, amante şi persoanje negative. Cu ce veţi surprinde publicul?

Cu lipsa acestor personaje. Vom avea doar bărbaţi urâţi, neveste devotate şi personaje pozitive! Gândiţi-vă că toate personajele feminine ale telenovelei sunt jucate in travesti. Singura femeie fatală este Esmeralda, adică Ema Cucu. Dar să nu-i spuneţi că am facut-o fatală, că nu ne mai înţelegem cu ea pe platoul de filmare. 

Ce teme veţi aborda?Se va merge pe ideea de comedie sau publicul se va bucura şi de putină dramă?

Cum sună, ,,se va bucura de dramă"! Dar ţinând cont de faptul că trăim nişte vremuri în care lumea se uită cu plăcere la transmisiuni de înmormântări şi divorţuri în direct, sintagma voastră este corectă. Tot ce pot să vă spun este că Trăsniţii încearcă să facă o telenovelă extrem de serioasă. Dar fiind totuşi o telenovelă, sperăm să plângeţi în hohote... de râs.

Cine construieşte textul, scenariul? Vă inspiraţi din viaţa de zi cu zi?

Aceeaşi echipă care îl construieşte de când ne-am infiinţat, şi pe care o puteţi afla citind genericul serialului. Bineînţeles că scenariştii se inspiră din viaţă. Problema e că se inspiră din vieţile noastre, ale echipei. Din această cauză nici nu prea îi mai primim pe platoul de filmare. Aşa a ajuns să ştie toată ţara care cât de chitroşi suntem, cât de neîndemânatici, cât de... nu mai spun, că deja dau din casă.

Filmarile au fost în Spania. Cum a decurs întreaga activitate?

Am stat în Spania doi ani, ca să pregătim în linişte formatul. Şi când ne-am trezit, era dimineaţă şi ne scutura directoarea de programe cerându-ne scenariul serialuiui. Nu, nu am fost să filmam în Spania, deoarece am auzit că la ei criza e mai gravă decât la noi, şi ne-a fost frică să nu o aducem cumva în ţară. Nu-i aşa că suntem patrioţi?
 
Te-a influenţat rolul pe care l-ai avut în “Trăsniţii” în viaţa personală?

V-am răspuns deja! La restaurant nu vine niciun chelner să mă servească. Au vazut ei în serial că nu las bacşiş.
Consideri că o doză de umor îţi poate face viaţa mai frumoasă?

Întotdeauna! Şi cu atât mai mult atunci când îl generezi tu. Vă daţi seama ce frumoasă li se face brusc viaţa colegilor de la ştiri când se văd la Cronica Cârcotaşilor?
   
Care ar fi factorul principal care te-ar putea determina să renunţi la echipa Trăsniţilor?

Dacă mă dau afară! Şi mă omoară! Şi mă taie în bucăti! Şi... nu ziceţi că după telenovelă ar trebui să adoptăm şi genul horror. Că văd ca am potenţial!

Care este cea mai nouă achiziţie în materie de pescuit?

Un homar de 2 kg! De la hipermarket. Îl ţin pe televizor, cum ţinea bunica peştele de sticla pe care... tot eu l-am pescuit.
Care a fost cel mai impresionant meniu pe care l-ai pregătit familiei?

Oameni buni, e criză! Vreţi să mă puneţi rău cu cititorii?

Cum arată vacanţa ideală în viziunea ta?

Eu, pe o insulă exotică pustie, cu Betty şi mama lui Gogoase.

Sursa: Ring
 

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau