marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Dan Badea vă prezintă “Ştirile Times New Roman”! Din 15 martie, ora 20:00!

Ştiri de tot râsul, la Prima TV! Din 15 martie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20, Prima TV vă invită la“Ştirile Times New Roman”, cu Dan Badea.

Rep.: Te-ai lansat în lumea audiovizualului cu Stand Up Café de la HBO, după care nu prea ai mai apărut pe sticlă. Ce te-a determinat sa revii?
Dan Badea: Mi-am dorit un nou proiect care să mă reprezinte şi care să-mi placă, şi aşa am ajuns la “Ştirile Times New Roman”.

Rep.: Cum ai ajuns să colaborezi cu TNR pentru emisiunea de la Prima?
Dan Badea: Printr-o întâmplare fericită. Cunosc echipa Prima TV de foarte mult timp şi suntem pe aceeaşi lungime de undă. Aici mă simt de parcă după o lungă pribegie mi-am regăsit familia. După câteva şedinţe, probe şi întâlniri cu echipa TNR, am ajuns să fac parte din acest proiect minunat.

Rep.: Cum este structurat “Jurnalul Times New Roman”?
Dan Badea: Este exact ca un jurnal de ştiri, doar că în loc să te oripilezi de vreo crimă sau să te miri de ce se mai întâmplă în lume, faci cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla într-o zi: RÂZI.
Vom avea reporteri de teren, interviuri, meteo, sport… Numai că în loc să închizi televizorul, o să-l deschizi!

Rep.: Te-ai pregătit în vreun fel pentru rolul de “crainic”?
Dan Badea: A fost o luptă interioară între a studia prezentatorii de ştiri şi a face cum simt eu, dar după prima întâlnire cu cei de la TNR ştiam exact cum o să fie, pentru că am avut aceeaşi viziune. 

Rep.: Care va fi abordarea ta? Joci un rol, exagerezi ticurile profesioniştilor, păstrezi o faţă serioasă etc.?
Dan Badea: Cea mai serioasă din lume! Este foarte greu să mă abţin să râd, pentru că textele sunt absolut geniale. Am crezut că va fi greu după atâţia ani de stand-up cu texte scrise numai de mine, să spun textele altcuiva, dar după ce am citit câteva, m-am convins. Abia aşteptam să-mi dea cineva în fiecare săptămână texte savuroase, la care chiar să nu mai am de ce să schimb ceva.

Rep.: Eşti genul de persoană care urmăreşte ştirile?
Ce evenimente din ultima vreme ţi-au atras atenţia?
Dan Badea: Ascult ştiri în maşină, ca să nu mă plictisesc în trafic. Ştiu tot ce se întâmplă. Acum sunt două subiecte calde: conflictul din Crimeea şi guvernul Ponta 3. Abia aştept să vedeţi şi abordarea noastră!

Rep.: Ce părere are soţia ta despre noul proiect?
Dan Badea: Este foarte încântată. Mai tot timpul îi citeam ştiri de pe TNR şi ne distram copios. Se bucură foarte tare că am ales un proiect în care să cred din tot sufletul.

Rep.: La ce nivel consideri că a ajuns stand-up-ul în România?
Dan Badea: Cred că este fenomenul ultimilor ani şi mă bucur că nu s-a oprit din această minunată creştere, iar interesul pentru stand-up a rămas acelaşi. Între timp, după ce ne-au descoperit spectatorii din sălile de spectacol, au început să ne aprecieze şi oamenii de televiziune. Şi uite aşa, cu ajutorul lor, ne vor cunoaşte şi mai mulţi oameni, şi vor aprecia ce facem.

 

Interviu acordat TV Mania

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau