marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Carcotasii se intorc

1.     Cum v-a fost vacanta? Pe unde v-ati plimbat? 
 
Mihai Gainusa: A fost o vacanta foarte activa, ne-am plimbat foarte mult din sufragerie pana in bucatarie si din hol pana in baie. A fost vacanta in care micul nostru Andrei a invatat sa mearga. Si am vizitat cu aceasta ocazie o multime de sertare care se deschid si apoi vor neparat sa se inchida peste degetele. Restul calatoriilor de vacanta le-am amanat pentru o data ulterioara.
 
Dezbracatu’: M-am plimbat cu cel mic prin parcuri, pe la vecini si pe unde erau afumaturi, pentru ca tocmai ce se taiasera porcii. Si
m-am odihnit.
 
2.     In perioada cat ati lipsit de pe ecran, romanul a inceput sa protesteze, a cazut guvernul, ne-am inzapezit si... imagini cu domnul Boc gol pusca au fost difuzate la televizor. Care eveniment dintre cele enumerate v-a luat prin surprindere? Si cum v-ati revenit din soc? :) 
 
Mihai Gainusa: Am ajuns la varsta si experienta la care nu mai cred tot ce vad la televizor. Pentru ca cele mai bune emisiuni de divertisment sunt cele de stiri. Iar cele mai bune emisiuni de stiri sunt in alte tari. Din pacate, am observat in ultimii 10 ani de meserie, ca populatia, implicit cea telespectatoare, a scazut mult mai incet decat media Iq-ului sau. Omul cu telecomanda a ajuns precum puii care asteapta in cuib sa fie hraniti de mamica Esca sau de corbii de la televiziunile de stiri. Dar in loc de hrana, a ajuns sa inghita pe mestecate tot felul de deseuri nocive. Ati observat cate
E-uri sunt in cuvantul Televiziune? Nu ma mai mira la TV, decat faptul ca prezentatorii inca mai sunt imbracati. Bine, nu chiar la toate show-urile.
 
Dezbracatu’: Aaaaaa... Nu ne mai surprinde nimic. Reprezentatiile la care asistam zilnic ne-au calit.  
 
3.     Cu ce ne imbiati, din 29 februarie? (cu rubrici noi? cu membri noi? cu bebeluse noi? cu proteste - ca tot sint la ordinea zilei?) 
 
Mihai Gainusa: A devenit deja un obicei ca emisiunea noastra matusalemica sa arate proaspata de la un sezon la altul. Izvorul tineretii ne aduce pe teava, ba prezentatori noi, ba rubrici noi, ba anul acesta chiar si un nou decor. Un singur lucru e neschimbat… spiritul carcotas. Noi practicam de mai mult de un deceniu protestul televizat. La adresa limbii romane stalcite, a fitelor de Dorobanti
(acum de Centrul Vechi), a politicienilor-copiii lui Gepetto.
 
 
Dezbracatu’: S-a schimbat stabilizatorul de curent de la Prima TV si vom avea mai multa lumina in platou.Pentru restul noutatilor va invit sa urmariti “Cronica Carcotasilor”.
 
4.     Va fi o eMisiune imposibil de ratat de telespectatori sau imposibil de suportat de aia care au facut-o lata, pe la televizor?
 
Mihai Gainusa: Sper ca nu imposibil de urmarit! Mai degraba jucam in filmul “Greu de pensionat”! Deoarece suntem chiar mai greu de pensionat decat doamna Culcer. Iar cei care o fac lata la TV, in general vor sa se vada si la noi. Si cum s-a intors si Nikita, acum chiar e lata la TV!
 
Dezbracatu’: Da, va fi o eMisiune Imposibil de ratat de catre telespectatori, dar nu imposibil de suportat. In general si cei care apar la “Cronica” ne urmaresc.
 
5.     Ce face Serban? A inceput lucrul, alaturi de voi, pe partea de productie? 
 
Mihai Gainusa: Serban e bine, lucreaza atat la radio cat si la TV, la productia emisiunii.
 
Dezbracatu’: Da. Suntem impreuna ca de fiecare data.Singura schimbare consta in faptul ca nu mai apare in fata camerelor si nu mai vorbeste la microfon.
 
6.     De ce sa ne uitam din 29 februarie la Cronica Carcotasilor?
 
 
Mihai Gainusa: De ce? Deoarece Cronica e emisiunea emisiunilor! Va aratam tot ce nu merita sa vedeti la celelalte emisiuni.
 
Dezbracatu’: Pentru ca o sa radeti. Consider ca, a rade in tara asta, pe vremurile astea, este foarte important. Si este foarte greu sa faci oamenii sa rada.
 
Sursa: Jurnalul TV
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau